Over Mij

ricardo

Yes, ik ben Ricardo Jupijn! Ik ben afgestudeerd journalist, 32 jaar oud, woonachtig in Rotterdam, muzikant, freelancer en oprichter plus hoofdredacteur van het onafhankelijke muziekplatform The Daily Indie.

In de resterende vrije tijd geef ik mij over aan mijn verslaving aan kranten, boeken, kunst, tijdschriften, schrijven, games, nieuwe media en elpees. Ik ben breed geïnteresseerd en haal inspiratie uit alles wat ik zie, lees en hoor. In elk onderwerp zit een mooi verhaal, aan mij de taak als journalist om alles eruit te halen. Ik hou van heldere en beknopte artikelen, die het hele verhaal op een gebalanceerde en enthousiaste manier vertellen. Of het nou interviews, biografieën, blogs, persberichten, advertenties, biografieën, nieuwsartikelen of achtergrondverhalen zijn: ik wil alles zo goed, duidelijk en scherp mogelijk op papier krijgen.

Projecten
Schrijven vind ik heerlijk, daar vind je meer over bij interviews & artikelen. Maar ik doe graag nog veel meer, dat is te vinden bij projecten. Een keertje een bakkie doen? Neem vooral eens contact op, dan maken we een afspraak op mijn kantoor in het centrum van Rotterdam!

Journalistiek 6