Schilderijen

Sinds mei 2022 ben ik in mijn atelier in Rotterdam als een bezetene aan het werk. Tekeningen, olieverfschilderijen, pastelkrijt op papier: ik gebruik alles om mensen vast te leggen die mij inspireren en de dingen om mij heen die ik mooi vind.

In dit interview met deFINERTHINGSclub lees je meer over mijn werk en waar ik mee bezig ben. Vind je het cool wat ik maak, lijkt het je tof om een keer model te komen zitten, gezellig langs te komen of heb je een bepaalde foto die ik voor je na kan schilderen? Stuur dan vooral een berichtje.

En houd vooral mijn Instagram in de gaten voor meer updates, want ik heb nog 1.001 ideeën in mijn hoofd en ik deel dagelijks kunstenaars die mij inspireren.

De Impressionisten

Werk in opdracht
Begin 2023 maakte ik mijn eerste schilderij in opdracht. Onwijs spannend om te doen, maar beide partijen gingen na de uitwisseling gelukkig naar huis. Stuur mij vooral een berichtje als je ook iets wilt laten maken!

Overig werk uit 2022/2023

*De hierboven genoemde bedragen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Al is het natuurlijk veel gezelliger om een werk op te halen in mijn Rotterdamse studio (op de rand van het centrum).